Tritonul, mit sau realitate?
Deși este un cuvânt cunoscut, speciile de triton sunt aproape total neștiute publicului. Asocierea pe care o face majoritatea este cu Mica Sirenă sau cu diferite mituri, dar prea…
Deși este un cuvânt cunoscut, speciile de triton sunt aproape total neștiute publicului. Asocierea pe care o face majoritatea este cu Mica Sirenă sau cu diferite mituri, dar prea…
Urșii reprezintă un monument al naturii, niște specii nobile, maiestuoase, care aduc România în fruntea unui clasament european privind numărul lor – ar exista aproximativ 6.000 de exemplare în…
Sărbătorile vin la pachet cu mese festive, cu datini și tradiții, și s-ar putea să îți dorești să decorezi masa sau casa cu plante specifice. Ori poate vrei să…
Ecosistemele naturale se întrepătrund cu cele urbane și umane ca o țesătură și acolo unde era posibil să evităm întâlnirile, acum nu mai este. Oriunde ne-am afla, există posibilitatea…
Programul „Zăgan”, un program pentru monitorizarea accidentelor rutiere în care sunt implicate animale sălbatice, caută parteneri pentru a da anvergură proiectului, iar în acest scop ASOCIATIA ENCARE ENVIRONMENTAL CARE…
Copiii sunt expuși frecvent la plante potențial toxice atât în casă, cât și în aer liber. Deoarece aceștia sunt foarte curioși și sunt maeștri când vine vorba despre explorarea…
Accidentele rutiere cu mistreți se înmulțesc pe timp de toamnă În anotimpul de toamnă, accidentele rutiere în care sunt implicați și mistreții sunt din ce în ce mai dese….
Oamenii de orice vârstă se pot bucura de beneficiile speciale ale grădinăritului. Totuși, copiii rămân cei mai vulnerabili în privința acestui aspect. În încurajarea de a avea o dietă…
Lucrul cu solul s-a dovedit a fi o activitate foarte comună, dar cine ar fi zis că de fapt ascunde deosebit de multe beneficii? Copiii și solul, distracție sau…
Colecționarea este un obicei cu o istorie lungă, de la cărțile adunate de egipteni în vremuri străvechi până la timbrele poștale sau cardurile cu Pokemoni strânse de copii astăzi…